Sista kvällen på konferensen var det gala middag, utanför jumeirah beach hotel och alldeles framför det 7 stjärniga hotellet. Hotellet lystes upp och ljuset varierade i olika färger. Speciellt full bokat verkar hotellet inte vara om man ser på hur några rum som det är belysning i. Till det här hotellet kan man bara komma om man har är hotell gäst eller gjort en reservering till någon av restaurangerna på förhand. Tidigare fick man bara komma och titta, men det får man inte längre.


Underhållning, liknande dans och musik nummer som tidigare


Jumeirah beach hotel, där man fick gå in och ta en drink, dom hade fantastiskt fin tak terass. Väldigt speciell byggnad den också


Kvälls program för barn familjer, det var en annan kväll utanför ett många köp center


Så gott som alla byggnader lystes upp kvällstid, det var med variation i färg och hur färgerna flyttades runt som blinkande och alla möjliga olika variationer


Den ultramoderna japanska restaurangen, där varje bord hade sin egen kock framför, som underhöll och hade alla möjliga konster för sig, i själva matlagningen.


Dubai är en dröm för alla arkitekter som får förverkliga de mest annorlunda ideer på hur byggnader kan se ut. Ingen byggnad är lik någon annan.


Lek med kameran