Hittade en alldeles ljuvlig butik i Dubai mall, som sålde de mest ljuvliga badbomber, tvålar och krämer. Det var riktigt svårt att välja, fanns så mycket man ville ha. Den här rosa stjärnan tex , som har en bjällra och ger ett rosa skum till badet.


Av de här köpte jag, har redan prövat och vattnet blev rosa och i början hade den här badbomben ett sprakande poppande ljud som godis kan ha, riktigt gott doftade den också.


Här var det en jul tema, både till färg och doft i bad vattnet. Vattnet skall också bli lite glittrigt och dofta mandarin och apelsin


vanilj doftande med äkta vaniljstång


Köpte många olika badbomber och med vinter framför skall det bli skön avkoppling då det är mörkt och kallt. på hotellet kollade jag om det finns samma butik i Finland och det finns det som tur och dom har också webshop, ännu bättre.
Kedjan heter lush och finns i 50 länder, deras produkter görs för hand och av färska och ekologiskt odlade frukter och grönsaker. Mycket blommor både torkade och färska används också. Lush har mycket produkter bla helt ljuvliga tvålar, doften sitter kvar länge och hela tvålen är ett konstverk i sig. Något som jag inte köpte men som skulle vara intressant att pröva är schampo kakor, schampo i fast form, bra tex på resor om man vill ha eget schampo med. Kolla på http://www.lush.com där hittar man de här badbomberna och mycket annat.


Här var det en annan tvål butik, som också hade riktigt fina tvålar som hade olika små figurer i


Tvålar som små kak bitar


Arabisk doft olja, en tjock kräm liknande och den doftade mycket starkt.


En ganska onödig pryl, men söt dekoration till skeden. Det var små hängen och små stenar eller glas pärlor. Man måste köpa ett set på 6 st och priset var ca 70 €. Köpte inte, men söta var dom


Så fina barn kläder, speciellt för små flickor fanns det hur mycket som helst av söta klänningar


En smyckes affär, det var inga små ringar och halsband.


Här fick man pröva på att hålla i en falk, inne i Dubai Mall.

Annonser