Den andra kvällens program var hit till Heritage Village, den var öppen för alla och man kunde gå omkring och titta eller se på programmet som var teater och dans uppvisningar. Det fanns olika små hus man kunde titta på, bla hur ett vinter och sommarhus förr i tiden såg ut.

Ingången till Heritage village, det är ett levande museum med krukmakare och väverskor som gör sina sysslor på samma sätt som det gjorts i århundranden. Här finns beduin by med tält, utställningar, hantverks butiker, kamel ridning och en utställning om matlagnings tekniker i emiraten. Så vill man se mer om dubais gamla kultur och historia är den här platsen bra.


Hantverk till salu


Den som ville fick åka på kamel, har gjort det förut men tänkte att det skulle vara roligt att pröva på igen, var inte alls beredd på hur det var att hålla i sig då den steg upp och ser helt förskräckt ut..


Inte lika rädd mera..


Det var stämningsfullt med alla små lampor längs väggarna


Sång och dans nummer


En falk, förr i tiden hade flakarna stor betydelse för beduinerna,de användes vid jakt, de har en flera hundra årig historia. Att träna en falk lär vara en utmning och tidskrävande uppgift.Den här falken var ännu så ung och otränad att man fick inte hålla den


Ett vindtorn


Försäljning av olika små prylar, lite leksaker och små hantverk. Varför kvinnan har den speciella masken för ansiktet har jag ingen aning om

Annonser