Så är det dags för nästa födelsedags firare, Andreas fyller 15 år och väntar ivrigt på sitt moped körkort. Några foton tagna 2011, han är inte så villig att bli fotograferad.


Våren 2011, Andreas fick en stor gädda


En sommar kväll ifjol


Andreas hjälper morfar med fiske näten


Andreas övar sig att köra båt, Oskar är ivrig lärare


Vatten sport är roligt på sommaren


I december var vi till Dubai, ett spännande resmål för tonårs pojkar, där fanns så mycket världs rekord i olika saker, som tex världens högsta byggnad, största akvarium, största shopping center världens enda 7 stjärniga hotell,mm mm och så en helt otrolig vattenpark med världens snabbaste vatten rutch bana, jag vågade inte åka den. Kan rekommendera Dubai om man vill ha en varm och solig semester, vi var jätte nöjda. December månad är Dubais svalaste månad, men för oss var det som de varmaste sommar dagarna i Finland.


Andreas är väldigt duktig storebror som gärna håller Ella och hjälper till om det behövs, ingen annan får henne att skratta lika mycket som hennes bröder, dom behöver bara göra nåt lite och hon nästan kiknar av skratt.Ella har egna namn på sina bröder, Andreas är Ninni och Filip kallar hon Diddi


Vi njöt alla av värmen och de fina stränderna, hela Dubai var otroligt rent, till och med metronon var så skinande ren så man skulle kunnat gå barfota där.