I början av februari var vi till Dusseldorff på båtmässa, skulle tro att det är Europas största. Enormt många utställnings hallar var där i alla fall. Mycket mer av allting, jämfört med Finlands båtmässa.
Det fanns båtar av alla tänkbara storlekar och modeller, skulle tro att alla skulle hitta någon favorit där.Mycket olika sorters tillbehör för all världens vatten sport aktiviteter fanns det, massor med kläder och det som var riktigt populärt var olika saker som var gjorda av återanvända segel, väskor, av olika form och storlek, västar, jackor.De här barn jackorna var häftiga, färgranna detaljer och säkert varma, kunde inte låta bli att köpa en till Ella.

Nära hotellet fanns den här byggnaden, vet inte riktigt om det var en kontors byggnad eller inte. Mycket speciell till sin form, påminner lite om Alvar Aalto vasen.Materialet blänkte fint på kvällen, men i starkt solsken skulle det säkert blända ögonen. Klicka på bilden så ser ni lite annorlunda fönster, som kommer ut ur byggnaden, man undrar hur utsikten ser ut inifrån, hur lägenheterna är planerade.

Det var lite högt vatten, Rhen floden flöt riktigt utanför hotellet, där var det livlig trafik.

Det här var en kontors byggnad också en lite ovanligare fasad.

En mindre å flöt genom centrum, vädret var jätte kallt, ovanligt kallt, dessutom hade alla affärer söndags stängt, så det blev inte shopping på söndagen som vi tänkt, utan två dagar på båt mässan istället, Oskar hade inget emot det…

En stund gick vi i en park, men vädret var verkligen inget vidare, synd för gamla stan i Dusseldorff var riktigt fin

Annonser